Editorial del President

jdavi1

BENVINGUTS A LA NOVA WEB DEL GREMI

Davant dels nous canvis continus em volgut donar una nova empenta a aquest el nostre GREMI DE TRANSPORTISTES I LOGISTICA DE CATALUNYA.

Conservem tot allò bo i millor que ens ha portat  fins al dia d’avui.

En concret volem que trobeu els serveis, les notícies més rellevants i els indicadors que us serveixen en el treball del dia a dia.

El sector del transport i la logística en general  es un sector que sempre hi serà, no pot desaparèixer. Per tant és la nostra obligació reunir, unificar i ajudar a tots els professionals que de debò volen ser-ho, tot desenvolupant serveis addicionals, trobant alternatives al que el mercat diu impossible i millorar el nostre teixit empresarial amb empenta, honestedat i amb la il·lusió d’un treball ben fet, ben professional.

Us presento aquesta nova web amb la il·lusió d’un nou començament que esperem sigui el de la recuperació. Aquesta web marca un inici d’uns canvis que indubtablement hi seran, si , de veritat, volem créixer amb les nostres empreses, en la nostra terra que és , la de tots.

Us animo a que ens escriviu, que participeu en debats, que ens envieu notícies, que intercanviem millores. Us animo a que viviu intensament el transport, la logística del magatzem, la logística del transport, en les negociacions, amb les institucions.

Aquells que treballeu, encara, amb la il·lusió dels que contínuament aprenent i no es deixen maltractar per una crisi que indubtablement passarà en proporció de la nostra empenta… aquest és el vostre lloc.

Unificar esforços, es la nostra força. Bufem ben fort!

“No puede impedirse el viento, pero hay que saber construir molinos”./ dita Holandesa.