Historia

historia

El Gremi de Transportistes de Catalunya ha complert recentment el 10è aniversari de la seva creació, aquest gremi representa un sector de gran valor per a l’economia i que es troba en un constant desenvolupament i creixement.

El Gremi de Transportistes de Catalunya va néixer l’any 1995 sota el nom Gremi de Transportistes de mercaderies del Vallès Occidental. Durant el primer any d’existència el gremi va aconseguir representar a 138 empreses afiliades. A finals del 2004 el Gremi va canviar el seu nom pel que actualment té, Gremi de Transportistes de Catalunya, ja que aquest a més d’englobar a totes les empreses que hi formaven part, va començar una expansió comarcal que encara continua.

Durant aquests deu anys d’existència el Gremi de Transportistes de Catalunya ha anat experimentat un procés de canvis i evolucions que l’ha convertit en el que actualment és, un gremi que representa 410 empreses del sector del transport català i que continua creixent per arreu de Catalunya.

El darrer canvi  i amb l’esperit d’impulsar una mentalitat i una actitud empresarial incorporem a la denominació del Gremi el concepte de LOGISTICA tot entenent que la actuació del gremi més enllà de la activitat pura del transport.

 

Tot creixent fem història!